Hirdetés

pilates.lap.hu / Csoportos Pilates Mat/talaj órák Budapesten

Csoportos Pilates Mat/talaj órák Budapesten

Megnyílt a Marczibányi Sportcentrum!

ZUMBA gerinctorna JÓGA zsírégető PILATES kondícionáló torna CALLANETICS hastánc! Szerezze vissza alakját a SZÍNES Női Torna Stúdióban! 50% kedvezménnyel várjuk a MOZGÁSRA vágyó HÖLGYEKET az első órán!

Európa egyik legnagyobb, prémium kategóriájú, nemzetközi fitnesz láncolata, amely 3 szinten kínál minöségi szolgáltatásokat, több mint 50 klubban.Vendégeink rendelkezésére áll: Jacuzzi, Szauna, Gözfürdő;, SPA, Masszázs....

III. kerületi egészségcentrumunkba várjuk szeretettel egyéni és csoportos pilates óráinkra! Minden héten négy alkalommal vehet részt csoportos óráinkon. Telefonos bejelentkezéssel egyéni órákra is van lehetőség. Kellemes zenére 1 órás, speciális légzéstechnikával kombinált, fokozatosan felépített, nyújtó és erősítő gyakorlatsorozatok. A pilates mellett jóga és gyógytorna várja a mozogni vágyókat.

Az Atelier Pilates Egészségműhely Budapesten, Óbuda szívében, a Kolosy tértől 2 percre várja önt. A Pilates edzémódszer a folyamatos koncentrációnak köszönhetően megtanít a tudatos légzésre és mozgáskoordinációra. Torna közben a test központja, tehát a h

Pál Andrea a Tri-Angels Pilates vezetője Pilates edző. Budapest területén, ezen belül is Újpest körzetében, a IV. kerületben folytatja Pilates edzői munkáját. Így mutatja be tevékenységét: Várlak szeretettel akkor is, ha most szeretnéd megismerni ezt a mozgásformát, és akkor is, ha már “rutinos versenyző” vagy! Nem mondom, hogy próbáld ki, mert ezt nem lehet kipróbálni, ezt meg kell érezni!

Pilates, callanetics, gerinctorna és baba-mama órák Budapesten, a Deák tértől 5 percre. Óráimat csütörtökön és szombaton délelőtt tartom. Az első óra féláron! Kedvezményes bérletvásárlási lehetőségek. Az órák valóban hatvan percig tartanak. Nem szükséges előre bejelentkezni, de ha biztosra akarsz menni, előző nap érdemes telefonon vagy e-mailben érdeklődni.

A belvárosban a Bazilika mögött családias hangulatú mozgásstúdió nyílt. Szolgáltatások: pilates, body art, dinamikus jóga, hatha jóga, gerincjóga, gerinctorna, nyújtás, kismama jóga, baba jóga, babamasszázs és jógáztatás, intimtorna nőknek és férfiaknak. Étrendi tanácsadás, pszichológus egyéni és csoportos foglalkozások.

Roxan Fitness V.

PilatesPont Studio

Pilates és jóga órák kellemes hangulatban a Nyugati térnél.

Wadi Rum Szépségszalon és Wellness Club, Pilates és Jóga

Kiscsoportos Pilates órák, hétköznap, hétvégén

Szakképzett fitness instruktoraink segítségével Ön az általános erőnlét és állóképesség növelése mellett, a test mozgékonyságát, hajlékonyságát is fokozhatja.

Női torna, pilates, hastánc

Légy Fitt Női és Gyermek Torna Stúdió

Kamara Fitness

Formálni akarod az alakodat? Ha a válaszod igen, akkor itt a helyed közöttünk! Tíz alkalom után már másként érzed magad a bőrödben! Ha húsz alkalmat is adsz magadnak, a tested határozottan és láthatóan izmosodni kezd! A harmincadik foglalkozás után, pedig magadon is megtapasztalhatod ennek a módszernek az alakformáló hatását.

Pilates

Kék Lótusz Jóga-, Mozgás- és Életmódközpont VIII. ( aBlaháná)l

Kiscsoportos pilates órák Budapesten az Astoriánál. Várlak mozgásstúdiómba, ahol formálhatod tested, megszüntetheted hátfájásod a leginkább Neked való pilates gyakorlatokkal. A pilates egy mindenki által végezhető edzésforma kortól függetlenül, a legfontosabb törzsizmokat erősíti, segít a helyes testtartás kialakításában, Neked is meg kell ismerned! www.tokeletesalak.hu

Pilates, spinning, aerobik

Csoportos Pilates órák a Fehérvári úton, A Ventura Hotelben

Pilates, gerinctorna, Prímatorna, jóga, hastánc, intimtorna, szolárium, dietetikus

Fügefa Virága Jógaház, kedden esténként 18 órától van pilates óra,

Pilates, Jóga, kondiórák, Masszázs, kozmetika, pedikűr-manikűr, fodrászat, kozmetika

Kiscsoportos órák, BASI diplomás oktatókkal a Jászai Mari téren!

Pilates órák a XIII. kerületben

Egyéni és kiscsoportos tartásjavító torna, pilates stúdió, pilates Budapest

Pilates és Hot Pilates órák a maha hot yoga studioban a XIII. kerületben, a Duna Plázátol gyalog 6 percre. Exkluzív stúdió a Duna parton. Hot Pilates fő előnyei: méregtelenítés, egészséges kötőszövet, erősíti a test védekező rendszerét a betegségek ellen, segít a fogyásban. Ha már így is a Pilates szerelmese vagy, próbáld ki nálunk melegben is! Pilates minitanfolyam január 26-tól! www.mahajoga.hu

Helyszín: Jam Táncműhely, XIII. ker., Csanády u. 7. (Lehel tértől 3 percre) Időpont: keddenként 17-18h - Folyamatos csatlakozási lehetőség! Tartja: Herhold Ágnes Ára: 1500 Ft/alkalom, 8500 Ft/8 alkalom 1. alkalom: 2013.02.19. INGYENES NYÍLT ÓRA! Kellemes zenére 1 órás, speciális légzéstechnikával kombinált, fokozatosan felépített nyújtó és erősítő gyakorlatsorozatok.

Egy hely, ahol a csoportos órákon mindenki megtalálja a neki való mozgást, testi-lelki feltöltődést! A “Body&Mind” típusú mozgásformák (Pilates, jóga, BodyART, gerinctréning) a testi és lelki harmóniát erősítik, míg “MyBody” óráinkon a testtudat, kondicionálás és funkcionális erősítés kerül a középpontba.

Pilates órák csütörtökönként

1147 Bp. Telepes u. 57.

Palota Jóga és Energiaközpont a XV. kerületben. Várjuk minden új és régi vendégeinket az alábbi óratípusokkal: Hastánc, Zumba, Hatha-jóga, Pilates, AKP- Program, Mozgásjavító torna 50 felettiek részére, 3-2-1 Program, Kineziológia, Biorezonancia, Masszázs Bejelentkezés: + 36 20 772 9504 Cím: 1151 Budapest, Árokhát út 30.

pilates órák

Pilates órák Csepelen

Medical Fitness & Pilates

Csoportos Pilates órák Petrus Andival a XXII. kerületben Budafokon és Barosson. Kedden reggel és pénteken este az Ipartestület székházában, péntek reggel a Barossi Polgári kör székházában. Jelentkezés.: Tel: 06-30-981-4858, vagy email: petrusandi@index.hu Van lehetőség egyéni és páros órákra is. Bővebb információ a honlapon

Szépüljön a Gozsdu Klubban a pilates segítségével

Preventív Fitnesz a civilizációs betegségek megelőzéséért. Pilates mozgásanyaga az alap, elsődleges szempont a törzs erősítése, stabilizálása. Személyi edzőként, Pilates oktatóként csoportos és egyéni óráimon, valamint bejegyzéseimmel szeretnék segíteni mindenkinek, aki az alakja megőrzése érdekében egészségesen szeretne élni és nemcsak a kívánt súlyt akarja elérni, hanem meg is tartja.

Meghatározás:

Alábbi linkek tájékoztatnak pilates módszerről, kiemelve az eredeti módszer egyéni és minőségi jellegét, valamint a pilates gépek fontosságát. A különböző stúdiókon kívül az on-line elérhető media megjelenéseket, valamint az ingyenesen letölthető ismertetőket is megtalálod. A chat-ben tapasztalataidat írhatod meg a különböző stúdiókról! A pilates képzésben is igyekszünk információt adni!

Alábbi linkek tájékoztatnak pilates módszerről, kiemelve az eredeti módszer egyéni és minőségi jellegét, valamint a pilates gépek fontosságát. A különböző stúdiókon kívül az on-line elérhető media megjelenéseket, valamint az ingyenesen letölthető ismertetőket is megtalálod. A chat-ben tapasztalataidat írhatod meg a különböző stúdiókról! A pilates képzésben is igyekszünk információt adni!

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Csoportos Pilates Mat/talaj órák Budapesten
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés